Titus Păunescu (AUR): Joaca de-a guvernarea trebuie să înceteze! După suspendarea lui Iohannis, urmează alegeri anticipate

Deputatul AUR Silviu-Titus Păunescu a criticat vehement PNL și PSD, două partide care de-abia așteaptă să se înfrupte din miliardele de euro pe care România le va primi prin PNRR. În cea mai recentă declarația politică a sa, Păunescu a vorbit despre o realitate tristă: în timp ce românii sunt puternic afectați de lipsa medicamentelor și a valului de scumpiri la alimente și utilități, alianța USL 2.0 se joacă de-a guvernarea. Însă această situație trebuie să înceteze. Alianța pentru Unirea Românilor a început deja demersurile pentru suspendarea președintelui Iohannis.

„Era doar o chestiune de timp până când vechea frăție întru jaful banului public, numită USL – alianța de tristă amintire între PSD și PNL –  se va reactiva. Iar momentul oportun n-a întârziat să apară: zecile miliarde de euro pe care România le va primi prin PNRR reprezintă un adevărat festin pentru câinii care nu pleacă de la măcelărie!

Da, poate par cuvinte dure, dar aceasta este realitatea zilelor noastre: în timp ce sute de oameni mor, zilnic, în spitalele românești, în timp ce medicamentele lipsesc cu desăvârșire, în timp ce, din decembrie, românii se vor lupta, la propriu, pentru supraviețuire, având de ales între a-și cumpăra mâncare și a-și plăti facturile, cu un total cinism, câinii de la măcelărie adâncesc criza politică în care ne aflăm, iată, de două luni.

Iar acum, tovarășii care zeci de ani au fost la butoane, indiferent că s-au numit FSN, PDSR, PSD, prin porta vocea partidului, dl. Ciolacu, vor să se întoarcă la popor, adică la veșnica sursă de cotizanți a fondurilor publice de unde se poate fura cel mai bine: măcelăria”, a constatat cu tristețe Silviu-Titus Păunescu.

Acesta criticat PNL pentru că nu a fost capabil să vină cu un plan concret de guvernare, ci a dat naștere unui conflict care a destabilizat și mai mult țara. În tot acest timp, Klaus Iohannis, „arbitrul” scenei politice românești, în ciuda rolului să de mediator între partidele politice, nu a făcut nimic pentru aplanarea conflictului, ci i-a sfidat pe români.

„Această joacă de-a guvernarea trebuie să înceteze! România nu este o măcelărie, nici la propriu, nici metaforic! Românii nu sunt datori să muncească până la 70 de ani – atunci când nu-i omoară sistemul – doar pentru ca măcelarul și câinii să fie mulțumiți!

Primul pas a fost făcut: AUR a inițiat strângerea de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis! Urmează anticipatele!”, a subliniat deputatul AUR.

Urmăriți activitatea parlamentară a deputatului AUR Silviu-Titus Păunescu aici: