Termoenergetica începe probele pentru furnizarea căldurii, în Capitală

Odată cu răcirea vremii, Termoenergetica Bucureşti începe, din noaptea de joi spre vineri, probele la cald pentru furnizarea căldurii în sezonul rece, având în vedere prognoza meteorologilor cu temperaturi în scădere pentru următoarele zile. Compania anunță că a început furnizarea căldurii spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat.
În conformitatea Termoenergetica, procedura se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și starea de degradare cauzată de lipsa investiţiilor din ultimii 30 de ani.
Compania spune că probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, „toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”.
Din punct de vedere al siguranţei, Termoenergetica reaminteşte că asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operaţiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.
Pe de altă parte, asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot formula solicitare în scris, prin reprezentanţii legali, la registratura instituţiei din strada Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin email la adresa [email protected].

 » Aflați mai multe informații aici.