Țăranul român zdrobit de guvern. Deputat AUR: le-au interzis să aibă animale în curte

Guvernul României ia tot felul de măsuri aberante prin care se aplică lovituri repetate țăranului român și micilor fermieri. Ultima din această categorie este decizia a se interzice creșterea porcilor în gospodăria proprie, dacă depășesc un număr mai mare de cinci.

Sigur că este o decizie aberantă și are drept scop să lovească micul țăran român care în acest fel reușea să își acopere cheltuielile curente la nivel de subzistență. Acum nu mai are voie să își valorifice produsele deoarece nu va mai avea produse. Dispare în acest fel concurența aplicată marilor importatori și care preferă să dea românilor carne refrigerată din import, carne refuzată de către alte state.

“Situația țăranului român este una catastrofală. Au interzis țăranilor români să își mai crească animalele în propria curte. În loc să aplice măsuri active prin care să reducă efectul la tot felul de epidemii, guvernanții români preferă să închidă total sectorul zootehnic.

O clasă coruptă și incompetentă conduce țara. Pentru a scăpa de pesta porcină au adoptat cea mai simplă metodă: să nu mai existe porci. Nu suntem de acord cu aceste măsuri antinaționale. Creșterea animalelor permitea celor care locuiesc în satele României să își asigure cele necesare traiului prin propria muncă.

Pare că se dorește distrugerea satelor țării și toți acești buni români să plece la muncă în Germania la cules de sparanghel, căci nu avem voie să facem culturi și să creștem animale aici în țară” a declarat Axinia Adrian pentru ropres.ro .