Tânără româncă, luată ostatică și ucisă de iubit în Germania. Copilul lor de nici 2 ani a fost martor al ororii

O româncă de 25 de ani a fost luată ostatică, apoi înjunghiată mortal de iubitul ei italian, într-un apartamant din Tegernsee, un oraș din districtul Miesbach, Germania. Copilul lor de nici 2 ani se afla în casă, în momentul tragediei, conform observatornews.ro.

Marți seară, puțin după ora 17.00, centrul de operațiuni al poliției din Bavaria Superioară a fost sesizat că într-unul din apartamentele unui bloc aflat pe Schwaighofstrasse din Tegernsee are loc o ceartă.

Un bărbat le-a spus polițiștilor că din casa vecinilor lui, un italian de 46 de ani și o româncă de 25 de ani, se auzeau certuri, zgomote puternice și strigăte de ajutor.

Când a sosit primul echipaj de patrulare, bărbatul originar din Calabria nu i-a lăsat pe polițiști să intre în apartament.

Oamenii legii au încercat să-l determine să deschidă ușa, însă omul a refuzat și a cerut ca fiul său cel mare să vină la fața locului, pentru a-i vorbi.

În jurul orei 18.40, ofițerii l-au auzit pe bărbat amenințând că o va ucide pe româncă, în timp ce țipetele femeii răsunau din interiorul apartamentului. Așa că au spart ușa, ca să salveze femeia.

Continuarea pe observatornews.ro.

Foto: observatornews.ro