Tânără însărcinată, atacată de un câine agresiv. Proprietarul va fi cercetat penal

O tânără de 20 de ani, însărcinată, a fost atacată de un câine metis în oraşul Jibou, din județul Sălaj, fiind nevoie de intervenția mai multor persoane, care i-au sărit în ajutor femeii pentru a îndepărta animalul. Tânăra are mai multe muşcături la piciorul stâng și a fost transportată la spitalul din localitate pentru îngrijiri medicale, relatează Agerpres.

Incidentul a avut loc vineri seara.

Potrivit unui comunicat al Poliției,  un echipaj de jandarmi, aflat în patrulare, s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit să îl identifice pe proprietarul câinelui, în persoana unui tânăr de 24 de ani, din Jibou.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 12 din OUG nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, respectiv neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea continuării cercetărilor.

Editare web: Luana Păvălucă

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro