Tăcere asurzitoare la PSD după scandalul în care este implicat ministrul Marius Budăi

Scandalul generat de articolul publicat de cotidianul național „Libertatea” cu privire la comportamentul ministrului Muncii Marius Budăi nu a generat reacții în județ. Ba mai mult, psd-iștii s-au remarcat printr-o tăcere asurzitoare.

Pe cât de zgomotoase au fost festivitățile ce anunțau noi succese și reușite, pe atât de tăcute au fost reacțiile membrilor PSD care au refuzat să comenteze informațiile apărute în presa centrală. Iar dacă zilele trecute parlamentarii PSD de Botoșani trimiteau tot felul de comunicate cu privire la diverse luări de poziții, astăzi au amuțit cu toții.

Şefa PSD tace


Inclusiv președintele social-democraților botoșăneni, Doina Federovici, care deține printre altele și funcția de vicepreședinte la nivel național al PSD, a refuzat să ofere un punct de vedere față de situația creată. Astfel, chiar dacă reporterii „Monitorul” au încercat să o contacteze telefonic, au fost prezenți inclusiv la biroul ei de la Consiliul Județean, i-au trimis solicitare scrisă prin intermediul aplicației WhatsApp și au comunicat solicitarea inclusiv prin intermediul secretariatului, Doina Federovici nu a putut fi contactată și nici nu a catadicsit să răspundă.

Asta în condițiile în care, dacă informațiile prezentate de „Libertatea” sunt adevărate, atunci imaginea organizației județene PSD Botoșani ar avea cumplit de suferit. Asta deoarece Marius Budăi deține, pe lângă fotoliul de ministru al Muncii, un mandat de deputat obținut pe listele PSD Botoșani, organizație în cadrul căreia este președinte executiv.

Lipsa de reacție seamănă și cu un soi de complicitate atât timp cât niciun singur membru de partid nu a ieșit în față să spună trei cuvinte. Tăcerea este cu atât mai ciudată cu cât nici din partea organizației PSD Botoșani nu a venit vreun comunicat oficial, așa cum se mai obișnuia uneori, prin care să se precizeze ceva.

Sursa foto: Impact.ro