Surse: Onțanu a fost doar o săptămână candidatul PSD la sectorul 2. Partidul renunță la el și l-ar putea susține pe liberalul Popescu

Neculai Onțanu nu mai este candidatul PSD pentru primăria Sectorului 2, au declarat surse din partid pentru Digi24.ro. Decizia vine la doar o săptămână de la anunțarea candidaturii sale. La sectorul 2, PSD l-ar putea avea candidat pe liberalul Dan Cristian Popescu, după ce actualul vicerprimar nu a fost susținut de PNL. Liberalii au cedat candidatura Alianței USR-PLUS. 

Înțelegerea dintre PSD și Neculai Onțanu a picat după ce fostul primar ar fi ridicat prea multe pretenții la negocierile cu social democrații. Săptămâna trecută, după o ședință a Comitetului Executiv Național, PSD îl anunța pe Onțanu drept candidat la sectorul 2. Se înțeleseseră cu acesta să se înscrie în PSD, iar partidul să facă o alianță cu ADER, formațiunea politică înființată de Onțanu.

„Săptămâna asta Onțanu a cerut să facem alianță cu ADER la toate primăriile, inclusiv la Primăria Capitalei. Nu se poate așa ceva”, au declarat surse din PSD, participante la negocierile purtate în Capitală.

În locul lui Onțanu în partid sunt vehiculate două nume pentru o posibilă candidatură: liberalul Dan Cristian Popescu, sau președintele PSD Sector 2, Rodica Nassar.

Viceprimarul Dan Cristian Popescu (PNL) a anunţat, miercuri, că va candida la Primăria Sectorului 2,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro