Magazin

Suma fabuloasă cu care se vând iPhone-urile care au instalat jocul Fortnite, după ce Apple a retras titlul din App Store

Suma fabuloasă cu care se vând iPhone-urile care au instalat jocul Fortnite, după ce Apple a retras titlul din App Store
Distribuiți acest articol!

Dacă ai fost unul dintre milioanele de utilizatori care a descărcat Fortnite înainte ca Apple să-l retragă din App Store, atunci ai șansa să te îmbogățești. 

Cel puțin, așa cred resellerii de pe eBay, care au luat cu asalt platforma pentru a pune la vânzare dispozitivele. O căutare realizată de jurnaliștii de la Business Insider arată că există peste 100 de astfel de produse listate, iar unele dintre ele chiar la prețuri exorbitante. De pildă, un iPhone X din 2017 cu Fortnite instalat se vinde cu 10.000 de dolari.

De reținut este că Fortnite e un joc disponibil pe aproape orice platformă de gaming. Mai mult, acesta poate fi experimentat de jucători care sunt logați pe platforme distincte – repcum Nintento Switch, iPhone, PC, Xbox One, PlayStation 4, Android sau Mac. Pe scurt, pentru cei care vor să joace Fortnite și în alt mod există o grămadă de opțiuni.

Deși titlul a fost retras din App Store de curând, este foarte puțin probabil ca situația să rămână așa definitiv, mai ales că este unul dintre cele mai populare jocuri, iar Apple a spus deja în repetate rânduri că și-l dorește din nou în magazinul de aplicații.

Problema a apărut după un update al Epic prin care compania le-a permis jucătorilor să omită sistemele de plată digitală ale Apple și Google. Astfel, în loc ca aceștia să-l cumpere folosind moneda virtuală V-Buck prin intermedierea celor doi giganți, doritorii au putut să-l achiziționeze direct de pe Epic, cu o reducere de 30%. Ca răspuns, cele două companii au retras Fortnite de pe platformele lor digitale, iar situația se va tranșa, cel mai probabil, în justiție.

Sursa foto: Business Insider

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...