SUA: Lovitură de stat a mass-media. Joe Biden, proclamat președinte de moguli de Ziua Revoluției Bolșevice. Patronii FOX NEWS, CNN, NBC și AP „l-au lucrat” pe Donald Trump. Replica președintelui: Voturile vor decide

Joe Biden, candidatul Partidului Democrat, a fost proclamat de mogulii media câștigător al scrutinului prezidențial din Statele Unite, conform noilor “proiecții” realizate simultan de FOX NEW, CNN, NBC și AP, după actualizarea rezultatelor din statul Pennsylvania și în ciuda faptul că procesul electoral este contestat în Instanță de Echipa Trump în mai multe state, respectiv Pennsylvania, Carolina de Nord, Georgia, Arizona și Nevada.

 

Tot astăzi Președintele Trump a publicat următoarea Declarație publică, potrivit Breitbart.

„Știm cu toții de ce Joe Biden se grăbește să se pozeze în mod fals ca învingător și de ce aliații săi din mass-media încearcă atât de mult să-l ajute: nu vor ca adevărul să fie scos la lumină. Realitatea este că aceste alegeri sunt departe de a se fi încheiat. Joe Biden nu a fost certificat drept câștigător al niciunui stat, ca să nu mai vorbim de niciunul dintre statele extrem de contestate sau state în care campania noastră are provocări legale valide și legitime care ar putea determina învingătorul final. În Pennsylvania, de exemplu, observatorilor noștri legali nu li s-a permis accesul pentru a urmări procesul de numărare. Voturile legale decid cine este președintele, nu mass-media.

Începând de luni, echipa noastră va merge cu cauza noastră în instanță, pentru a ne asigura că legile electorale sunt respectate pe deplin și câștigătorul de drept este înscăunat. Poporul american are dreptul la o alegere onestă: asta înseamnă numărarea tuturor buletinelor de vot legale și fără numărarea buletinelor de vot ilegale. Aceasta este singura modalitate de a ne asigura că publicul are deplină încredere în alegeri. Este șocant faptul că echipa de campania a lui Biden refuză să fie de acord cu acest principiu de bază și vrea ca buletinele de vot să fie numărate chiar dacă acestea sunt frauduloase, fabricate sau exprimate de alegători neeligibili sau decedați. Doar cineva implicat în acțiuni reprobabile ar ține în mod ilegal observatorii în afara camerei de numărare – și apoi să lupte în instanță pentru a le bloca accesul.”

Deci, ce ascunde Biden? Nu voi avea liniște până când poporul american nu va avea numărul de voturi corecte pe care le merită și pe care democrația le cere. – Președintele Donald J. Trump

Reamintim că azi s-au împlinit 103 ani de la declanșarea Revoluției Bolșevice. Vom reveni cu detalii.

Citiți
Dezvăluiri ActiveNews: Murdoch,
mogulul Fox News care l-a trădat pe Trump, face parte împreună cu Biden
și Soros din Grupul Bilderberg și Comisia pentru Relații Externe,
creatoarea Trilateralei. Cele trei organizații controlează “fake mass
media” care l-a îngropat pe Trump

Harta trădătoare:

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro