Știrea Zilei cu Doina Grosu: Senator AUR Rodica Boancă, despre tăierea pensiilor speciale

Doina Grosu a avut ca invitat în emisiunea pe care o prezintă pe Rodica Boancă, senator AUR, care a discutat despre tăierea pensiilor speciale.

Referitor la o eventuală contestare cu privire la tăierea pensiilor speciale, senatorul AUR, Rodica Boancă, spune că „ne așteptăm la orice”. Deși în afară de UDMR toată lumea a votat pentru eliminarea pensiilor speciale în cazul parlamentarilor, ne putem aștepta, totuși, la reacții surprinzătoare.

„Curtea ar putea să intervină și să conceapă o respingere, deși ar fi incorect politic acest lucru, având în vedere că Parlamentul României fiind for legislativ, reprezentant al poporului român, ales prin vot, a și discutat foarte mult și în dezbatere publică această problemă a pensiilor speciale…Acesta ar fi doar primul pas către dreptate. Mai sunt și alte zone, unde pensiile speciale consumă foarte mult din bugetul de stat, chiar de trei-patru ori mai mult decât se consumă și cu parlamentarii”, a declarat senatorul Rodica Boancă.

De asemenea, Rodica Boancă declară cu privire la învățământ că este nemulțumită de faptul că unii elevi nu beneficiază, încă, de privilegiul desfășurării orelor la școală, din cauza faptului că încă se merge pe acea „aberație de scenarii”.

Ediția emisiunii Știrea Zilei cu Doina Grosu, din data de 18 februarie 2021, o puteți viziona aici.

Sursă text: 60m.RO

Sursă foto: facebook.com/60m.RO