Actualitate

Stelian Ion își bagă nasul în Justiție:” Trebuie să intervenim asupra Inspecției Judiciare pentru că este controlată politc”

Stelian Ion, USR-istul ce s-a făcut handicapat ca să ia un apartament ANL, este propunerea pentru ministerul justiției
Distribuiți acest articol!

Ministrul Justiției, Stelian Ion, susține că Inspecția Judiciară este controlată politic, iar vina îi aparține exclusiv PSD, prin legislația făcută de Florin Iordache. Stelian Ion, împreună cu USR+ vrea să schimbe legile pentru a corecta, spun ei, această malformație.

”În momenul în care se pune în dreptul unei persoane care are o astfel de funcţie o îndoială, arătându-se clar că a fost o numire politică (…) acele semne de întrebare rămân şi fac rău Inspecţiei Judiciare, întregului sistem judiciar. Pentru că, dacă nu ai o Inspecţie Judiciară corectă şi aşezată pe baze foarte stabile şi sănătoase, dacă o ai aşezată pe baze politice, nu poţi să ai aşteptări că sistemul judiciar se va face bine”, a declarat Stelian Ion.

”Acele forţe politice care au numit la acel moment acel inspector-şef vor avea influenţă în continuare şi îşi vor manifesta influenţa”, a adăugat ministrul Justiţiei.

Acesta afirmă că inspectorul-şef al Inspecţiei Judiciare este ”un fel de Dumnezeu”, la cum este acum făcută legislaţia.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...