Statul la stat | Rețeta succesului în viață: Pile la partid(e) pentru funcții călduțe cu salarii uriașe

Continuăm astăzi să vă arătăm alte exemple de clienţi politici pe care partidele i-au plasat în funcţii bine plătite în diverse companii de stat sau instituţii publice. Mulţi ajung să câştige mii de euro lunar doar pentru că fac parte dintr-un Comitet sau Consiliu de Administraţie. Abili, unii dintre ei, schimbă partidul când acesta iese de la Guvernare şi migrează către altă formaţiune politică pentru a-şi menţine funcţiile publice în care au fost plasaţi. Urmăriţi un nou episod al proiectului Statul la Stat.

Andreea Lambru, ALDE

Ponta, la Congresul TNL, după ce Lambru se împiedică şi cade: Măi, o fată aveţi, mă, şi pe aia o distrugeţi.

Tânăra care s-a împiedicat este Andreea Lambru. Se întâmpla în 2013, la un congres TNL pe când avea 28 de ani și era proaspăt numită secretar general adjunct al Guvernului din partea PNL. Era în timpul guvernării USL. A pierdut funcţia în 2014 când liberalii au ieşit de la guvernare dar a recuperat-o trei ani mai târziu după ce a migrat la ALDE.

Tot în 2017 a fost propusă – cu succes – preşedinta Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica. Propunerea a venit din partea ministerului energiei, pe când ministru era colegul de partid de la ALDE,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro