Statul a rămas fără bani. Peste 8.000 de amenzi aplicate la ordinul lui Cîțu

Peste 8.000 de amenzi au fost aplicate în ultimele 24 de ore în România. Cifra este una colosală dar justificată de faptul că statul român a rămas fără de bani după ce a închis economia națională.

De altfel nu este singura măsură aplicată. Zeci de mii de companii românești s-au trezit în ultimele zile cu banii din conturi confiscați de către ANAF. Pe 1 februarie a expirat perioada de grație la plata taxelor și impozitelor către stat și s-a gândit Florin Cîțu că este momentul potrivit ca să pună mâna pe banii existenți în conturi… așa puțini cât mai erau ei pentru plata salariilor.

„La data de 9 martie, Poliţia Română a organizat acţiuni rutiere, în toată ţara, pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. Pe parcursul zilei, poliţiştii au aplicat 8.181 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 178 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului şi 8.003 reprezentând alte sancţiuni potrivit prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR)