S&T România: Există o fereastră de oportunitate uimitoare în următorii 5 ani. Achiziția Enterprise Concept

S&T România, unul dintre cei mai mari integratori IT&C, a reușit să continue și în 2021 trendul ascendent început în urmă cu trei ani, pe fondul creșterii organice a activității și al achizițiilor de companii, a declarat pentru Profit.ro directorul general al societății, Nicoleta Macovei. Datele preliminare ale companiei arată că afacerile au crescut anul trecut cu aproximativ 50% față de 2020, iar avansul profitului net se apropie de 400%.

Potrivit ultimelor date publice disponibile, S&T România a consemnat în 2020 o cifră de afaceri de 217,7 milioane de lei, în urcare cu 2,1% față de 2019, iar profitul net a atins 917.607 lei.

“S&T România a continuat în 2021 trendul ascendent început în urmă cu trei ani, atât printr-o creștere organică cât și prin achizițiile finalizate, fiind unul dintre cei mai mari integratori IT din România. Aș putea spune ca începem să ne atingem adevăratul potențial al firmei. Cifra de afaceri a firmei a crescut în ultimii trei ani mai mult decât piața de IT din România, care, conform unor date recente, a înregistrat un avans de 1,3% anual. Profitul net a urcat cu peste 100% în prima parte a anului și anticipez că avansul acestui indicator se va apropia de 400% pentru întreg anul 2021. Compania a încheiat anul precedent cu un profit care depășeste obiectivele și cu o cifră de afaceri cu aproximativ 50% mai mare decât cea din 2020”, a afirmat Macovei.

CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

Principalele linii de business ale S&T România sunt infrastructura și soluțiile de business, cu o pondere de 60%, respectiv 40%.

“Partea de infrastructură include servicii oferite de consultanți cu experiență de peste 10 ani în securitate cibernetică și infrastructuri critice,

 » Aflați mai multe informații aici.