SORIN MUNCACIU: AUR A ELIMINAT PENSIILE SPECIALE PENTRU PARLAMENTARI

Invitat în platoul emisiunii FOCUS, Sorin Muncaciu, deputat AUR, dezbate subiectul pensiilor speciale, acesta declarând următoarele: „Din punct de vedere al pensiilor speciale cred că este o inechitate față de ceilalți pensionari din țară.”

Referitor la decizia Guvernului, care interzice țăranului român să creasă în gospodărie mai mult de cinci porci, domnul Muncaciu Sorin spune următoarele: “Din punctul meu de vedere, ca membru AUR, cred că aceasta este o politică antinațională. De a scoate țăranul român care produce pentru gospodăria lui și eventual un plus pentru a se întreține este inacceptabil. Să folosești un motiv medical ca din cauza pestei porcine nu au voie să aibă mai mult de cinci scroafe în gospodărie și aceasta este motivul pentru care îl blochezi a ieșit pe piață este o crimă împotriva gospodăriei țărănești.

Referitor la subiectul Unirii, deputatul AUR spune următoarele: „Din punctul meu de vedere, ca membru AUR, reîntregirea națională este un deziderat. Pentru mine, nimic nu este mai important decât Unirea Basarabiei cu Patria Mamă”.

Ediția integrală din 19 februarie 2021 a emisiunii FOCUS cu Olivia Bulboacă, o puteți viziona aici.