Sorin Mateescu (AUR): Nu putem asista pasiv la dezastrul care are loc în județul Constanța. Vom proteja interesele românilor de la malul Mării Negre

Zeci de localități din județul Constanța au fost vizitate de senatorul AUR Sorin Mateescu. Vizitele au fost ocazionate de campania „AUR te aude!” care se desfășoară în această perioadă la nivel național. Senatorul AUR a organizat întâlniri cu cetățenii constănțeni în cadrul cărora au fost expuse și dezbătute subiecte de interes major, precum protecția mediului, infrastructură sau sociale. Dobromir, Lespezi, Văleni, Pădureni, Ion Corvin, Oltina, Deleni, Adamclisi, Valu lui Traian, Cernavodă, Mangalia, municipiul Medgidia, Seimeni sau Cobadin sunt doar câteva dintre localitățile unde a ajuns campania „AUR te aude!” prin intermediul senatorului AUR Sorin Mateescu.

Senatorul AUR trage un semnal de alarmă cu privire la dezastrul ecologic din Medgidia unde deșeurile italienilor sunt aduse și arse, iar Protecția Mediului asistă pasiv la această catastrofă a mediului, protejând mafia gunoaielor.

,,Am constatat cu stupoare dezastrul ecologic ce se petrece sub ochii localnicilor din Medgidia.  Din opoziție, pentru bunăstarea românilor, le vom încurca și demasca planurile ce aduc atingere interesului național. Vom lupta pentru a apăra interesele românilor și a face Dreptate pentru România. Nu putem asista pasiv la acest dezastru și vom lupta pentru a proteja interesele românilor de la malul Mării Negre”, a declarat senatorul AUR Sorin Mateescu.

Programul campaniei „AUR te aude!” în județul Constanța poate fi urmărit pe pagina de Facebook a senatorului AUR Sorin Mateescu. Prim intermediul acțiunii lansată de Alianța pentru Unirea Românilor au fost identificate o serie de probleme cu care se confruntă românii din Dobromir, Dobromir din Deal, Lespezi, Văleni, Pădureni, Ion Corvin, Oltina, Deleni, Adamclisi, Valu lui Traian, Ciocârlia de Sus, Cernavodă, Cobadin, Mangalia, Valea Dacilor, Remus Opreanu, Seimeni sau Seimenii Mici.

,,Toți românii care au propuneri legislative sau întâmpină o anumită problemă pe care nu știu cum să o soluționeze și își doresc ca vocea lor să fie auzită sunt așteptați de Alianța pentru Unirea Românilor. AUR aude vocea fiecărui român, motiv pentru care am luat la pas localitățile României, ne întâlnim cu cetățenii și identificăm problemele și nevoile acestora cu scopul de a le transforma în proiecte de legi”, a punctat Mateescu.

Discuţiile pe care le are senatorul AUR Sorin Mateescu vizează subiecte dintre cele mai diverse, începând cu efectele economice, sociale şi politice ale războiului din Ucraina răsfrânte nu numai asupra României, până la problemele cu care se confruntă pensionarii, mediul de afaceri și românii de pretutindeni.

La nivel național AUR continuă campania „AUR te aude!” În această vară parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor nu vor pleca în vacanță, precum cei din coaliția de guvernare, dar își vor petrece lunile iulie și august în teritoriu, acolo unde se întâlnesc cu cetățenii care le-au acordat încrederea lor prin vot, ascultă nevoile acestora și identifică împreună soluțiile pentru a face Dreptate pentru România!

Mesajul pe care vor să îl transmită parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor este unul simplu: de acum încolo sunt și mai aproape de români, având un canal de comunicare direct. Dacă ai o problemă pe care nu știi cum să o rezolvi, o sesizare sau o propunere pentru AUR, completează formularul AUR te aude! și vei fi contactat pentru a primi sprijin.