ROPRES

Sorin Lavric despre caravana medicală AUR, care ajunge în toate satele României: Politica înseamnă să te duci lângă om

Distribuiți acest articol!

Senatorul AUR Sorin Lavric a afirmat că inițiativa AUR – caravana medicală- reprezintă o dovadă că se poate face politică altfel. În loc să risipească banii primiți de la buget pe propagandă, cum fac toate celelalte partide, Alianța pentru Unirea Românilor a găsit o formulă prin care acești bani se întorc la cetățeni – caravana medicală AUR va ajunge vara aceasta în toate satele din România.

În acest fel, românii din mediile defavorizate care, fie nu au acces la servicii medicale în localitate, fie nu își permit să achite costurile unor investigații medicale, vor beneficia de control specializat, gratuit, din partea medicilor voluntari.

„Trăsătura noastră definitorie este că, dacă până acum românii se duceau la medici în cabinetele lor, noi am luat cabinetele, le-am pus în niște tiruri și ne plimbăm cu tirurile prin toată țara. În felul acesta, medicii sunt cei care se duc la români și le oferă consult gratuit. Ei sunt niște medici fără arginți, motiv pentru care, încă o dată, simt nevoia să le mulțumesc din toată inima și cu toată recunoștința pe care pot să le arăt.

Asistența aceasta medicală dovedește că politicienii pot, prin mijlocirea medicilor, să fie în slujba românilor, să fie aproape de ei, pentru că, de fapt, politica asta înseamnă să te duci lângă om. Dacă aș fi stat singur în sufragerie și aș fi filozofat pe marginea politicii, n-aș fi făcut politică, ci speculație filozofică. Nu vă ascundem că în felul acesta ne facem campanie electorală, dar scopul nostru în clipa de față este sănătatea voastră, pentru că foarte mulți dintre dumneavoastră, fiind nevoiași, nu au privilegiul unui consult medical de specialitate. Aici veți găsi oftalmologi, stomatologi, medici, interniști. Se pot face analize de sânge, ecografie”, a transmis senatorul AUR Sorin Lavric prin intermediului unui material video postat pe pagina sa de Facebook.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...