Sorin Lavric: AUR, mai aproape de românii din fiecare județ al țării

Alianța pentru Unirea Românilor este aproape de românii din fiecare județ al țării. După ce a deschis un punct AUR la Oltenița, la începutul lunii iulie, parlamentarii AUR, în frunte cu senatorul Sorin Lavric, se pregătesc să inaugureze un birou local și în Drobeta-Turnu Severin.

Acest plan de acțiune se desfășoară în strânsă legătură cu inițiativa inedită „AUR te aude”, care are în vedere deschiderea unui canal direct de comunicare cu cetățenii din întreaga țară. Astfel, aceștia pot trimite mult mai ușor sesizări și propuneri către parlamentarii AUR, care pot interveni ulterior pentru a soluționa problema sau a implementa sugestiile trimise de cetățeni.

Sursa – Facebook: Sorin Lavric

În prima zi de vacanță parlamentară am inaugurat la Oltenița un punct de AUR, însă nu ne oprim aici. Ne pregătim să deschidem curând un birou parlamentar în Drobeta-Turnu Severin. Cât de curând românii vor putea fi primiți în audiență de către parlamentarii AUR în fiecare județ al țării. Vrem să le arătăm românilor că AUR este într-adevăr o formațiune politică alături de popor”, a declarat senatorul Sorin Lavric pentru redacția Ropres.