Sorin Lavric (AUR) cere lămuriri premierului Ciucă: Care sunt măsurile imediate pe care le veți lua privind creșterea prețului la energie și gaze?

„După creșterea de două sau chiar de trei ori a prețului la RCA, acum românii sunt nevoiți să suporte și eșecul gestionării crizei creșterii prețului la gaze și energie electrică”, a atras atenția deputatul AUR de Neamț Sorin Lavric. Acesta cerere lămuriri prim-ministrului Nicolae Ciucă, în condițiile în care în luna octombrie a anului trecut s-a adoptat legea „salvatoare” privind plafonarea prețurilor la energie și gaze.

În contextul în care prețul la energie electrică și gaze a crescut cu 20-30% pentru anumiți consumatori iar pentru alții s-au dublat, deputatul AUR Sorin Lavric adresează următoarea întrebare premierului Nicolae Ciucă: „Care sunt măsurile imediate pe care le veți lua în privința creșterii nejustificate a prețului la gaze și energie electrică în condițiile în care legislația actuală nu ajută cu nimic, ba mai mult, duce la adâncirea crizei actuale?”