Sorin Lavric (AUR), avertizează: Dacă românii nu se trezesc, viitorul copiilor noștri va fi afectat. Manualul privind egalitatea de gen ar putea ajunge în școli

A fost lansat manualul pentru predarea și integrarea la clasă a egalității de gen, destinat profesorilor din învățământul preuniversitar – potrivit informațiilor manualul cuprinde „fundamente teoretice și sugestii concrete de activități pentru a aborda egalitatea de gen la clasă, dintr-o perspectivă incluzivă și intersecțională”. În acest context, senatorul AUR Sorin Lavric trage un semnal de alarmă: dacă până acum ideologia de gen era transmisă prin guverne și corporații, acum se face un pas înainte – „acest flagel globalist” ajunge în mediul preuniversitar.

Sorin Lavric a salutat demersul inițiat ONG-ul Alianța Părinților, prin care se cere retragerea din școli a manualului privind egalitatea de gen în ciclul preuniversitar, însă susține că acest pas nu este suficient. Este nevoie de schimbare întregii clase politice, iar acest lucru implică mobilizarea tuturor românilor la viitoarele alegeri.

„Manualul ideologiei de gen este vectorul principal prin care astăzi flagelul corect politic se răspândește în toată lumea – când spun flagelul corect politic sau plagă globalistă este același lucru. Este vorba de aceeași doctrină malefică globalistă care vrea să distrugă persoana, familia, națiunea, biserica și această relația mirabilă între bărbat și femeie în cadrul căsătoriei. Până acum acest flagel a fost transmis prin guverne, corporații și universități; acum s-a făcut un pas înainte și, sub oblăduirea Ministerului Educației, s-a trecut la pasul preuniversitar și astfel în învățământul preuniversitar a apărut acest manual, care este o mostră crasă de agresiune ideologică”, a declarat senatorul AUR într-o conferință de presă.

Sorin Lavric a explicat că, în urma analizării acestui manual, a reieșit următorul aspect: tot ceea ce înseamnă viață normală pentru români este expresia unui tipar corectiv asupritor din cauză căruia minoritățile nu pot să atingă acea pace și fericire pe care și-o doresc. Prin acest manual se dorește înlăturarea acestui tipar, și anume:

  • natura umani intrinsecă pe care ți-o dă condiția sexuală – adepții ideologiei de gen lasă impresia că poate fi modificată ad libitum. Nu există doar două sexe, poate fi transgender și el își poate schimba sexul de la o zi la alta; distincția falsă dintre sex și gen duce la această aberație potrivit căreia există zeci de genuri pe care bărbatul sau femeia în funcție de dispoziția în care se află sau tiparul corectiv în care trăiește;
  • diferențele ireductibile dintre bărbat și femeie fără de care această pereche mirabilă nu ar exista sunt șterse în acest manual. Se vorbește despre identitatea fluidă;
  • familia în formula ei clasică. Ei vor să inducă prin parteneriatul civil că se poate renunța la celula de bază a societății. În felul acesta femeia ajunge să fie incitată să se împotrivească bărbatului în așa fel încât să perceapă familia ca o cușcă unde nu există libertate și să- nu mai dorească copii pe care îi consideră o servitute biologică;
  • distrug moravurile clasice dintr-o societate: manualul asta vrea să facă folosind un jargon special, unde peste tot dai peste concepte precum „combaterea discriminării”, „incluziune și integrare” etc.

„Dacă românii nu se trezesc va ajunge să fie normă obligatorie și se vor trezi că în mințile copiilor s-au implantat niște idei fixe, care le schimbă orizontul de viață”, a spus Sorin Lavric în încheiere.