Actualitate ROPRES

Sorin Cristian Mateescu(AUR): am ajuns să exportăm ilegal bușteni în Pakistan și totul prin portul Constanța

Distribuiți acest articol!

România a reușit să ajungă o țară de lumea a treia sau chiar mai jos de acest lucru, dacă se poate mai jos. Zilele acestea în portul Constanța au fost desfăcute mai multe containere în care au fost găsiți bușteni care se duceau către Pakistan. În acte pădurile României apăreau ca și cherestea, exportul de bușteni fiind interzis.

“Prin portul Constanța se desfășoară mai multe lucruri care nu sunt în regulă. Am ajuns să importăm gunoi din toate colțurile lumii și să exportăm bușteni, adică pădurile României, în țări care teoretic sunt din lumea a treia.

Exportul de bușteni este interzis, așa cum este interzis să tai pădurile României pentru a le pune la dispoziția altor state fără a fi prelucrate de către industria românească. Dar iată că se poate atunci când instituțiile statului sunt puternic politizate și personalul pus acolo de partidele politice nu își face treaba și este în complicitate cu infractorii care comit aceste acte” a declarat Sorin Cristian Mateescu, senator din partea AUR- Alianța pentru Unirea Românilor.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...