Situație critică în București: Peste 200 de locuințe fără apă caldă și căldură. Vezi zonele afectate

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat oprirea agentului termic pentru remedierea unor avarii apărute în rețeaua de termoficare.

Astfel, peste 200 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură, în cea mai rece dimineață din acest sezon.

Avariile la reţeaua de termoficare se ţin lanţ în București, iar oamenii sunt nevoiți să se îmbrace gros și să aștepte ca probleme să fie rezolvate.

Pentru a face față și pentru a trece peste anotimpul rece, unii dintre ei și-au montat calorifere electrice sau aeroterme, însă sunt și locuitori care nu își permit acest lucru, fiind nevoiți să stea chiar și cu geaca în casă.

„Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat. Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele:

TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, transmite Compania Municipală Termoenergetica București.

Lista zonelor afectate poate fi consultată pe site-ul cmteb.ro.