Simona Halep, prima reacție după verdictul TAS: Adevărul a triumfat!

Simona Halep a avut prima reacție după verdictul TAS, care i-a suspendat pedeapsa la 9 luni.

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut credința că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, pentru că sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată.

Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea.

Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început; Și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit”, a spus Simona Halep.

Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep, a declarat, marţi, la un post TV, că sportiva a avut o reacţia de fericire absolută, atunci când a aflat de decizia TAS de a-i reduce suspendarea.

Moment crucial în scandalul de dopaj care a zguduit lumea tenisului: Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis reducerea pedepsei impuse sportivei Simona Halep, de la 4 ani la 9 luni. Decizia este definitivă.