Silviu-Titus Păunescu(AUR) – „Domnule Iohannis, pentru cine conduceți România?”

Românii vor să afle două lucruri de la actualul guvern: De ce de când s-a liberalizat piața de energie, în loc să plătească mai puțin, au început să plătească mai mult? Și, de ce, în România, sfidând toate legile economiei, piața concurențială nu e decât o competiție a prețurilor mari?

Silviu-Titus Păunescu a avut o declarație politică în care i-a criticat în termeni duri pe Florin Cîțu și Președintele României, Klaus Iohannis pentru modul în care a fost condusă România în ultimele luni.

„În România, se pare că drumul spre Iad nu e pavat nici măcar cu intenții bune, în ciuda promisiunilor fondante ale guvernului: vorbăria goală nu umple portofelul românilor și nici coșul lor zilnic!

Părerea românilor n-a contat deloc, după cum n-a contat nici faptul că un sfert dintre concetățeni se află în zona de risc a sărăciei, țara noastră ocupând, astfel, un rușinos loc I în Uniunea Europeană la acest capitol.

Deci, domnule Klaus Iohanis, aceasta e România normală promisă în campaniile electorale? O țară din ce în ce mai îndatorată, unde se trăiește din ce în ce mai greu, și unde românii vor ajunge să se lupte, pas cu pas, pentru supraviețuire până la 70 de ani când vor ieși la pensie, iar de-atunci încolo Dumnezeu cu mila?

Așa că, domnule președinte, stimați membri ai guvernului, pentru cine conduceți România? Căci, pentru cei care v-au investit cu votul și încrederea lor, în niciun caz!„, se arată în declarația politică a deputatului AUR, Silviu-Titus Păunescu.