Silviu-Titus Păunescu (AUR): Incompetența coaliției de guvernare PSD-PNL-UDMR este plătită din banii noștri!

Deputatul AUR Silviu-Titus Păunescu a criticat vehement coaliția PSD-PNL-UDMR. El a subliniat că promisiunile făcute de Marcel Ciolacu la preluarea mandatului de premier – că va crește economia prin producție și investiții, că va stopa creșterea prețurilor și va reface puterea de cumpărare a românilor și că va crea locuri de muncă mai multe – sunt promisiuni deșarte. Guvernul nu are o vistierie proprie, ci fondurile respective provin tot de la români, din taxele și impozitele colectate.

„Toate aceste promisiuni vin de parcă, în ultimii 30 de ani, PSD-ul nici n-ar fi fost la putere și nici gura nu-i miroase!

Trebuie să înțelegem, măcar acum, în ultimul ceas, că românii au ajuns la sapă de lemn, iar viața lor de zi cu zi s-a transformat într-o adevărată luptă pentru supraviețuire, în antiteză cu viața de huzur a politicienilor și sinecuriștilor din sistem care nu mai știu cum să sifoneze banii publici!”, a declarat Păunescu.

Deputatul a făcut trimitere și la greva și educație – în acest context, a reamintit că Guvernul nu a reușit să vină cu soluții pentru a crește salariile din sistem și cu asigurarea unor condiții care să crească în timp calitatea actului educațional.

„Concluzia este una singură! Sistemul politic românesc trebuie să intre într-un master reset, toată clasa politică trebuie să dea răspundă pentru jaful generalizat și incompetența de care dau dovadă! Iar anticipatele sunt primul pas serios în această direcție!”, a conchis Silviu-Titus Păunescu.