Și-au crescut pe ascuns salariile cu 15% în timp ce alocațiile au rămas mici – CURIERUL ROMÂNESC

Parlamentul României, cel în care PNL, PSD și USR au o majoritate covâșitoare, a aprobat un proiect de lege care prevede creșterea cu 15% a salariilor funcționarilor publici care sunt angajați la guvernul României, parlamentul României și în administrația prezidențială.

Vorbim de salarii care oricum depășeau în medie 1500 de euro.

Să fie vorba despre un bonus pentru performanță? Este puțin probabil din moment ce discutăm de politicieni care nu au fost în stare să lipească Ardealul de Moldova și Muntenia prin intermediul unor autostrăzi.

În acest timp alocațiile pentru copii se mențin la un nivel extrem de mic, de doar 150 de lei. Politicienii români sunt total dezinterați de soarta țării din moment ce interesul față de cei mici este aproape zero.

  • Și-au crescut pe ascuns salariile cu 15% în timp ce alocațiile au rămas mici

    Parlamentul României, cel în care PNL, PSD și USR au o majoritate covâșitoare, a aprobat un proiect de lege care prevede creșterea cu 15% a salariilor funcționarilor publici care sunt angajați la guvernul României, parlamentul României și în administrația prezidențială. Vorbim de salarii care oricum depășeau în medie 1500 de euro. Să fie vorba despre un bonus pentru performanță? Este puțin probabil din moment ce discutăm de politicieni care nu au fost în stare să lipească Ardealul de Moldova și Muntenia prin intermediul unor autostrăzi. În acest timp alocațiile pentru copii se mențin la un nivel extrem de mic, de

  • Atilla cel voinic și slugile sale credincioase

    Acum ceva timp, după alegeri, eram cu toții stupefiați de faptul că UDMR a obținut voturi în județe din România unde nu există comunități de maghiari. Nu ne venea să credem că sute și sute de voturi au fost înregistrate în dreptul UDMR prin Vrancea, Vaslui, Olt și câte și mai câte alte județe fără locuitori vorbitori de hunică, pannonică sau cum vreți să îi spuneți, inclusiv maghiară… Am bănuit atunci că PSD-ul a trasat sarcină unor membri să voteze candidații UDMR, în contrapartidă cu sprijin în Parlament. Totuși, până și cei din conducerea de atunci a PSD-ului și a

  • Ștefan Gabriel Lupu: Cartianu ar trebui să își ceară scuze față de românii basarabeni

    Știam de mult că Grigore Cartianu e un pseudo-jurnalist toxic care își consolidează credibilitatea doar prin faptul că s-a plasat de o parte a baricadei cu un grav complex de superioritate.

  •  » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.