ROPRES

Serviciile ucrainene spun că Putin e bolnav și folosește sosii: „Uitați-vă la urechi”

Distribuiți acest articol!

Oficialii ucraineni au readus în discuție una dintre cele mai cunoscute teorii ale conspirației create în jurul lui Vladimir Putin.

Mai exact, noul șef al serviciilor de informații ucrainene, generalul-maior Kirilo Budanov, a declarat la televizor că în ultimele prezențe publice înfățișarea președintelui rus e mereu schimbată, ceea ce ar însemna că folosește o sosie.

„Uitați-vă, de exemplu, la urechi. Sunt mereu diferite și urechile sunt ca amprentele, unice pentru fiecare persoană”, a spus Budanov, reluând și zvonurile că Putin ar fi grav bolnav și că de aceea ar folosi o sosie în aparițiile publice, potrivit The Sun.

El insistă că „dublurile lui Putin” se poate observa că au ticuri diferite, mersuri diferite și uneori chiar și diferențe de înălțime.

Bundanov susține că în timpul vizitei în Iran Putin a fost înlocuit de o astfel de sosie.

„Vă rog să vă uitați atent la momentul în care Putin coboară din avion. E acela chiar Putin?”, spune oficialul.

Teoria conform căreia Putin are sosii datează cel puțin din 2018, când au fost lansate mai multe articole în acest sens în care erau comparate urechile în mai multe fotografii ale liderului rus.

Desigur, pot exista și alte explicații. În primul rând, pe măsură ce îmbătrânim ni se alungesc ușor nasul și urechile, pe măsură ce cedează țesutul cartilaginos. Apoi, în cazul lui Putin ar putea avea un efect și operațiile estetice la care s-a supus sau injecțiile cu botox. Iar diferențele de înălțime, care oricum sunt foarte mici, pot fi cauzate de încălțări.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...