Senatorul AUR Gheorghe Cătană: România a ajuns o colonie sub conducerea partidelor din ultimii 30 de ani

Senatorul AUR Gheorghe Cătană a vorbit, în cea mai recentă declarația politică a sa, despre necesitatea ca în fruntea țării să vină o elită conducătoare formată din patrioți, care să aibă în vedere urmărirea interesului național. Declarația a fost făcută în contextul în care luna aceasta, pe 27 mai, se împlinesc 422 de ani la prima Unire a românilor sub sceptrul marelui Voievod Mihai Viteazul.

Senatorul AUR a prezentat bilanțul regimurilor care s-au succedat la cârma țării: indiferent de partid și de „doctrină”, nu s-a urmărit decât jaful și distrugerea neamului nostru românesc, aceștia raportându-se și la zicala: „Frumoasă țară și bogată. Păcat că-i locuită!”. Printre reușitele coalițiilor din trecut și prezent se numără distrugerea industriei, agriculturii, a învățământului, a sănătății precum și a comerțului.

S-a ajuns până într-acolo, încât s-a făcut trafic ilegal de țigări, armament, persoane, droguri, înstrăinarea patrimoniului cultural național și migrarea românilor spre alte țări. Poliția politică, prin care orice voce sănătoasă, realistă și patriotică a fost redusă la tăcere, a constituit obiectivele principale clare ale regimului Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Iohannis. Tocmai prin faptul că regimul Iohannis a preluat opera celor 3 regimuri anterioare și o desăvârșește prin declararea României ca stat eșuat, ne face să înțelegem că întreaga activitate a tuturor guvernanților de după 1989, a avut un numitor comun – trădarea, distrugerea și transformarea României într-o colonie, după cum bine a subliniat și susținut profesorul Ilie Șerbănescu”, a declarat senatorul AUR.

Având în vedere că, în prezent, se continuă politica de cedare a activelor de state pe care le mai avem la companii strategice precum – CFR Marfă, CFR Călători, TAROM, Laserul de la Măgurele, Hidroelectrica și, în curând, Termo-Electrica, Nuclear-Electrica și CEC Bank, putem afirma că România este, într-adevăr, o colonie:

Tot ce aduce venituri statului român se distruge sau înstrăinează, România să agonizeze în continuare prin împrumuturi nejustificate și taxarea inumană a vieții, muncii și inflației,  guvernanții având ca și complice o slugă primordial – Justiția. Toate aceste fapte s-au  făcut în interes personal și de grup infracțional constituit, au furat și fură, distrug și înstrăinează avuția națională”, constată Gheorghe Cătană, care adresează o întrebare retorică – „Cine este stăpânul acestei colonii numită România?”

Singura șansă este ca în 2024 să avem un Guvern format din patrioți, care să pună capăt pentru totdeauna acestei politici păguboase începute imediat din 1989.

„Închei prin ceea ce a spus marele nostru voievod Mihai Viteazul, după bătălia de la Șelimbăr la data de 28 octombrie 1599: De partea noastră e dreptul și dreptatea! Cu noi e cauza cea bună! Cu noi e Dumnezeu!”, a spus senatorul AUR Gheorghe Cătană în încheiere.