Senatorul Adrian Costea (AUR) străbate localitățile din Ialomița: Sunt probleme nerezolvate de vechile administrații locale

Senatorul AUR Adrian Costea a efectuat vizite de lucru în mai mult localități din județul Ialomița, unde a stat de vorbă cu cetățenii simpli pentru a le cunoaște problemele. Acțiunea face parte din campania „AUR te aude!”, al cărei principal scop este să le ofere românilor o voce prin care să se facă auziți la nivel central.

De-a lungul lunii iulie, Adrian Costea a fost prezent, împreună cu membrii filialei locale AUR Ialomița, în comunele Făcăeni, Stelnica și Bordușani, precum și în satele Nicolești și Tovarășia, de la periferia județului Ialomița (limita cu județul Buzău) și în orașul-stațiune Amara.

În comuna Făcăeni echipa AUR a constatat că există o serie de probleme din cauza faptului că localitatea nu s-a mai dezvoltat din punct de vedere economic și al infrastructurii. „Un model zonal și la care râvnesc cei de aici îl reprezintă comuna Stelnica, cu aproape toate străzile asfaltate. Un alt aspect adus la cunoștință echipei noastre este problema ordinii publice. Parcul central a devenit nefrecventabil. Localnicii susțin că autoritățile sunt cam indulgente cu mizeria și cu faptul că acest parc a devenit un loc al consumatorilor de droguri”, a punctat Adrian Costea.

Facebook: Adrian Costea

Senatorul a precizat că pentru una din comunele din Ialomița, AUR a pregătit un candidat ambițios pentru Primărie – este vorba de localitatea Bordușani, unde există probleme grave din cauza lipsei de interes a administrației locale.