Sebastian Suciu (AUR): Fermierii români au pierdut peste 200 de milioane de euro! Guvernul le va da doar 10 milioane! VIDEO

Deputatul AUR Sebastian Suciu trage un semnal de alarmă asupra felului dezastruos în care Guvernul a gestionat criza cerealelor din Ucraina. Cu toate că fermierii românii au avut pierderi mult mai mari decât cei din Spania, Polonia, Ungaria și Bulgaria, valoarea despăgubirilor primite este semnificativ mai mică în comparație cu sumele alocate de UE acestor țări. În plus, din cauza faptului că transporturile nu sunt sigilate, sănătatea românilor este în pericol.

Corupția sistemică de la Bruxelles are consecințe directe asupra siguranței și sănătății românilor.

“Fermierii români au pierdut peste 200 de milioane de euro! Guvernul le va da doar 10 milioane! Polonia, Ungaria, Slovacia și Bulgaria au fost mai puțin afectate, însă au primit mai multe despăgubiri. Și tot ele au blocat importurile!

Ai noștri, slugi fiind, încă așteaptă ordinele de la Bruxelles. Până atunci, Guvernul este tot mai sclav. AUR are o soluție simplă, după cum a spus și George Simion, transporturile trebuie să fie sigilate. Cine rupe sigiliu, să facă pușcărie.

Astfel, prin România va fi doar tranzit, nu și import din Ucraina. Fermierii și sănătatea românilor vor fi în acest mod protejate. Știm foarte bine că multe dintre produsele din Ucraina nu sunt conforme”, transmite deputatul AUR Sebastian Suciu.

Sebastian Suciu: Grânele nu au ajuns la copiii din Africa, ci la porcii din Spania

Situația Fermierilor români este critică. Aceștia au pierdut milioane de euro și Guvernul nu-i sprijină. România nu ia nicio decizie dacă nu are aprobarea șefilor de la Bruxelles. În acest context, cu toate că țări precum Polonia, Ungaria, Slovacia și Bulgaria, au fost mai puțin afectate de criza cerealelor din Ucraina, au decis să blocheze importurile. În timp ce țara noastră a permis aceste importuri.

“Cum a gestionat Coaliția Trădării Naționale criza cerealelor ucrainene? Delta a fost săpată, portul din Constanța este blocat. Drumurile au fost distruse de camioanele supraîncărcate. Alimentele neconforme au umplut piața românească. Fermierii au ajuns în pragul falimentului. Totul în baza unei minciuni. Cum că, Doamne-Ferește, fără cerealele din Ucraina mor copiii din Africa de foame. Realitatea a fost totuși alta, grânele nu au ajuns la copiii din Africa, ci la porcii din Spania”, atenționează deputatul AUR.