Se unesc patrioții să explodeze sistemul politic care a colapsat România? – CURIERUL ROMÂNESC

O imagine foarte interesantă a reușit să adune peste 6 500 de like-uri, aproape 1 000 de distribuiri și a avut aproape 1 500 de comentarii… până la acest moment.

Este vorba despre o poză în care apare Călin Georgescu și George Simion, ambii cunoscuți românilor pentru implicarea lor în lupta împotriva sistemului politic român care este responsabil de jaful executat asupra României în ultimii 30 de ani.

Imaginea a devenit una controversată deși este însoțită de un mesaj simplu: „Urmează un dialog foarte interesant!”

Dar ceea ce pare o simplă discuție purtată la Viena, cu siguranță arată a mai mult.

Timp de 15 ani George Simion a fost implicat activ în promovarea mesajului patriotic de unire dintre România și Republica Moldova. Nu a lipsit activistul civic nici din lupta pentru apărarea pădurilor României, salvarea patriomoniului natural și cultural de la Roșia Montană, sau exploatarea sustenabilă a resurselor naturale ale României.

În 2018 a primit interdicția de a mai intra pe teritorul Republicii Moldova, interdicție pusă de Vladimir Plahotniuc și menținută de către Igor Dodon.

Atunci a fost momentul la care George Simion s-a înscris în cursa pentru un fotoliu la Bruxelles. Fost candidat la alegerile europarlamentare din anul 2019 din poziția de independent, a devenit conștient de faptul că de unul singur nu poate învinge sistemul politic corupt și care se întreține precum o lipitoare din bugetul de stat. Vorbim de o luptă aprigă pentru controlul asupra celei mai mari bogății a României: zecile de miliarde de euro din bugetul de stat.

Călin Georgescu este expert ONU cunoscut în rândul patrioților români. El a criticat constant clasa politică din ultimii 30 de ani și o consideră responsabilă de cel mai mare jaf comis vreodată asupra poporului român.

Călin Georgescu susține conceptul de națiune și crede că multinaționalele realizează un atac orchestrat, în propriul interes economic, asupra popoarelor în vederea pierderii identității lor naționale.

Întâmplător sau nu, George Simion a pus bazele proiectului politic Alianța pentru Unirea Românilor. În mediul online a început să capete o atenție sporită, mesajele sale ajungând la milioane de români săptămânal. La acest moment este personajul politic cu cea mai mare expunere media, dacă este să considerăm că rețelele de socializare contează.

Ori victoria lui Donald Trump în America, cu ajutorul rețelelor de socializare, dusă împotriva televiziunilor controlate în proporție de peste 80% de către democrați,

 » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.