Şcolile nu se redeschid pe 11 ianuarie ©

Şcolile nu se redeschid pe 11 ianuarie ©

Şcolile nu se redeschid pe 11 ianuarie, data prevăzută în structura anului şcolar 2020-2021

Noul ministru al Educaţiei spune că data reînceperii cursurilor pe 11 ianuarie este un termen „mult prea scurt” pentru ca şcolile să fie redeschise fizic. 

Ministerul Educației îşi doreşte redeschiderea cât mai grabnică a şcolilor, în măsura în care situaţia epidemiologică o va permite.

Pe 11 ianuarie mi se pare mult prea scurt. Pe 11 ianuarie e termenul dintr-un calendar care a fost construit cu multe luni de zile în urmă. Ministerul Educației, instituțional, îşi doreşte redeschiderea cât mai grabnică a şcolilor, în măsura în care situaţia epidemiologică o va permite. Revenirea la şcoală se va face ţinând seamă şi de ceea ce vor face alte state care se confruntă cu aceeaşi problemă”, a declarat ministrul Educaţiei, conform Ştirile Pro TV.

Conform sursei citate, data de 8 februarie este promovată ca un „plan” pe care ministrul Sorin Cîmpeanu l-ar avea pentru redeschiderea școlilor. La această dată începe și semestrului al II-lea al anului școlar în curs. Dacă școala s-ar redeschide fizic pe 8 februarie, înseamnă că pe 11 ianuarie, cursurile vor continua tot în format online.

 » Aflați mai multe informații aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.