Scena zilei cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu: momentul în care premierul îl întrerupe pe șeful PSD și anunță iritat că ”Remanierea se face la guvern” VIDEO

Liderii PNL și PSD au fost joi protagoniștii unui moment tensionat legat de remaniere. Scena a avut loc la finalul unui eveniment dedicat Curții de Conturi, la care au participat atât premierul Nicolae Ciucă, cât și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

La finalul declarațiilor de presă, reporterii l-au întrebat de Marcel Ciolacu de ce s-a abținut la votul moțiunii simple împotriva ministrului liberal al Energiei, Virgil Popescu. El a spus că nu a votat împotriva moțiunii USR pentru că ”a fost un vot de principiu, care să arate că nici un ministru nu are un vot în alb” din partea sa, conform G4media.ro.

Reporterii au insistat și l-au întrebat pe Marcel Ciolacu dacă Virgil Popescu ar trebui remaniat, iar liderul PSD a continuat argumentarea despre votul în alb.

În acel moment, vizibil deranjat de discuția despre un ministru liberal, premierul Nicolae Ciucă a întrerupt declarația lui Ciolacu și a spus ”Remanierea se face la guvern”, moment în care a și pus capăt declarațiilor, plecând rapid.

Vezi imaginile video de la minutul 7.40:

Sursa foto: captura video