Scandal la inundații: Ministrul Vela, hărțuit de un senator PSD pe modelul „Bădulescu” în timpul vizitei într-o zonă afectată de ape

Scandal politic la inundații. Zeci de localităţi din ţară se află sub ape, iar politicienii se ceartă ca la uşa cortului. Ministrul de Interne Marcel Vela, aflat în vizită în localitatea hunedoreană Lupeni a fost apostrofat de senatorul PSD Cristian Resmeriță, dar și de alți primari. Senatorul l-a acuzat pe ministru că a venit să politizeze inundațiile. 

Cristian Resmeriță: Domnule ministru, stați numai puțin. Ați venit să politizați? Stați numai puțin. Adică, nu pot să particip la o întâlnire unde eu reprezint oamenii?
Marcel Vela: Vreți să va certați cu mine acum?
Cristian Resmeriță: Domnule ministru, cum mă tratați? Veniți în locul în care eu m-am nascut și eu locuiesc și faceți astfel de lucruri cu mine? Chiar ați venit să politizați tot aici? Inundațiile, oamenii… Dar cum vă permiteți să îmi spuneți mie? Ce să îmi spuneți? Să părăsesc, ce?
Marcel Vela: Nu. Am spus să…
Cristian Resmeriță: Sunteti pe stadionul municipiului Lupeni, al oamenilor de aici. Este și stadionul pe care eu am voie să stau.
Marcel Vela: Domnul… puteți să dați sonorul mai încet?
Cristian Resmeriță: Domnul senator…
Marcel Vela: Mai întâi nu aveți mască.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro