Scandalul continuă. Firea vs Nicușor Dan: Nu e în stare să construiască şi atunci dărâmă tot!

Fostul primar general al Capitlei, Gabriela Firea, actual Senator PSD, îl acuza pe Nicusor Dan, actualul edil că nu este interesat de soarta bucureștenilor și suține ca Nicușor Dan este „deranjat” de realizările ei. Gabriela Firea a declarat:

“Nu e în stare să construiască şi atunci dărâmă tot! Când am ajuns primar, bucureştenii călătoreau înghesuiţi în autobuze, unii chiar pe scară, punându-şi viaţa în pericol. Am achiziţionat 400 de autobuze noi Euro 6 şi 130 autobuze Hybrid.

Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziţionate în 2018. Adică în mandatul ‘lui Firea’. Îl deranjează realizările mele. În loc să achiziţioneze şi el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării. Pe motiv că spaţiul va fi folosit pentru publicitate! Adică, iar pile şi aranjamente, pentru sponsorii şi prietenii politici.

Sacrifică cetăţenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulţi călători simt un sentiment de claustrofobie, doar ca să umple buzunarele unor băieţi”, a scris Firea pe Facebook.

Sursă text: capital.ro

Sură foto: haihuin2.com