Samsung pregătește lansarea iminentă a unui nou telefon pliabil

Samsung are deja mai multe modele de telefoane pliabile, iar acum se pregătește un alt model pe care-l va prezenta foarte curând.

Compania a publicat un teaser pentru Samsung Galaxy W21 5G, următorul smartphone pliabil. Mai mult, acesta urmează să fie prezentat pe 4 noiembrie.

Din păcate, acest W21 5G va fi disponibil doar în China. De fapt, W21 5G este urmașul lui W20 de anul trecut. Cu alte cuvinte, W21 5G este o versiune a lui Galaxy Z Fold 2, model pe care Samsung îl vinde global, însă e doar pentru piața chineză.

Diferențele sunt minimale. Spatele este auriu și are dungi verticale, însă este același Z Fold 2. Display-ul principal are 7,59 inci, cel secundar 6,23 inci, iar la interior avem procesor Snapdragon 865+, 12 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare, iar bateria este una de 4500 mAh. Regăsim aceleași camere de pe Z Fold 2.

Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost prezentat în urmă cu ceva timp și a fost primit bine de critici și de fani, versiunea Fold 2 fiind mai bună în toate aspectele sale comparativ cu Galaxy Fold. Ecranele sunt mai mari și nici nu au mai fost probleme cu balamaua. În același timp, prețul a mai scăzut puțin, lucru care, desigur, contează mult în evaluarea unui nou model.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: