S-a schimbat Consiliul de Administraţie al RAADPFL Craiova. Oameni noi, indemnizaţii pe măsură

S-a schimbat Consiliul de Administraţie al RAADPFL Craiova. Regia din cadrul primăriei care se ocupă de administrarea domeniului public şi fondului locativ din municipiu are din această lună un alt Consiliu de Administraţie.
Nouă componenţă a fost aprobată de Consiliul Local (CL) Craiova într-o şedinţă extraordinară rapidă, care a avut loc în data de 29 octombrie. Asta după ce, cu o zi mai deveme, proiectul de hotărâre fusese retras de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a CL Craiova.
Totul a decurs conform planului, iar RAADPFL s-a ales cu o conducere nou, la nivel de CA. „Consiliul de Administraţie este însărcinat cu îndeplinirea tuturor actelor necesare şi utile pentru realizarea obiectului de activitate al regiei. Astfel, în această situație obiectivă, o amânare în adoptarea actului normativ periclitează în mod cert funcționarea normală a RAADPFL Craiova“, a fost explicaţia din proiectul de hotărâre.
Indemnizație lunară fixă, 12 indemnizații lunare – bonus după fiecare an
Cei şase membri vor avea un contract de mandat pe patru ani şi vor primi, fiecare, o remuneraţie brută fixă de 4.128 lei/lună. Adică aproape 2.500 de lei net, lunar. Şi asta nu e tot! Legea dă dreptul Regiei ca, pe lângă indemnizaţia lunară, să plătească membrilor Consiliului de Administraţie şi o componentă variabilă (la fel se procedează în toate Consiliile de Administraţie ale Regiilor publice). Cuantumul componentei variabile a membrilor neexecutivi nu poate depăşi maximum 12 indemnizaţii fixe lunare, în cazul de faţă.
Concret, în afară de banii încasaţi lunar, cei şase mai pot primi la final de an încă 12 salarii, dacă îşi îndeplinesc indicatorii de performanţă financiari şi nefinanciari negociaţi şi aprobaţi de primărie. Şi, de regulă, indicatorii sunt bifaţi în procent de 100%. Ar mai fi de spus că remuneraţia variabilă a membrilor consiliului de administraţie se revizuieşte anual,

 » Aflați mai multe informații aici.