Rusu Gheorghe, AUR (Alba Iulia): Ni se taie pădurile și nu românii sunt beneficiarii

Peste 70% din pădurile României sunt defrișate ilegal și, de parcă nu ar fi suficient, nu românii sunt cei care beneficiază de exploatarea lemnului, ci austriecii, Declarația a fost făcută de Daniel-Gheorghe Rusu, candidat al Alianței pentru Unirea Românilor, singurul partid extraparlamentar care a depus liste complete pentru alegerile din 6 decembrie.

„Merg în Parlament cu gândul sincer de a scăpa de tăierea pădurilor, de defrișarea ilegală a pădurilor. Din păcate, peste 70% din pădurile românești sunt defrișate ilegale. Și nu poporul român este adevăratul beneficiar al lemnului sau al resursurselor financiare ce provin din valorificarea lemnului, ci din păcate austriecii. Știm bine că de ani buni [austriecii] taie sub atenta supravghere a sistemului corupt din România”, a declarat Daniel-Gheorghe Rusu pe pagina sa de Facebook.

„Am locuit și am muncit ca mulți conjudețeni de ai mei în străinătate. De aceea, mă voi duce de data aceasta în Parlamentul României pentru a-i reprezenta cu onoare și cu cinste, pentru a le facilita venirea acasă și pentru a ști că vocea lor este în sfârșit auzită acolo unde trebuie, la București. Timp de 30 de ani, am asistat aproape neputincioși la o schimbare din rău în mai rău a clasei politice, din hoți în mai hoți, din corupți în mai corupți. Alianța vine cu forțe proaspete, oamenii trebuie să înțeleagă că răbdarea lor a luat sfârșit, trebuie să meargă la vot cu mic cu mare, să voteze AUR și să-și pună toată încrederea în candidații noștri”, candidatul AUR.

„Ce faceți pe 6 decembrie? Stați acasă? Să urmeze încă patru ani de zile de chin? Mergeți la vot și arăta-ți-le că aveți cu cine, că aveți putere, că în cabina de vot sunteți doar dvs. și Dumnezeu. AUR este singurul partid extraparlamentar care nu are în spate pe nimeni!”, a conchis Daniel-Gheorghe Rusu.

Alianța pentru Unirea Românilor, partid condus de către George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid extraparlamentar care a depus liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro