Rusia se află în spatele protestelor coronavirus din Germania

Rusia se află în spatele protestelor din Germania din acest weekend. Așa ar suna un titlu de revistă din România, unde discreditarea oricărei mișcări se face prin asocierea cu Rusia.

Sute de ani se proaste relații sunt acum folosite pentru a stabili un discurs plin de ură împotriva democrației și libertății.

Iată că nu doar românii sunt nemulțumiți de această farsă globală, cât mai ales toți europenii. Că o fi ei nemți, greci, italieni, francezi sau români, nu pot trece peste încălcarea gravă a drepturilor cetățenești și constituționale pentru o așa zisă siguranță sanitară.

După ce 30 de ani sistemul sanitar a fost căpușat acum deja limităm drepturile dobândite cu greu în numele unei fictive securități sanitare?

Sute de mii de nemți au ieșit în stradă în acest weekend ca să protesteze împotriva măsurilor aberante luate de guvernul socialist al Angelei Merkel. Nu rușii s-au aflat în spate ci dorința nemților de a fi liberi.

Manifestațiile au fost impresionante, asemănătoare cu cele care în 1989 au colapsat Germania Sovietică și au dus la unificare.

Nemții sunt oameni verticali și inteligenți: nu îi sperii așa ușor cu discursul : Rusia este în spate. Fals. Nemții sunt în spate și bravo lor.

Și germanii nu au ieșit cu mâna goală, zeci de mii de steaguri ale Germaniei au fost fluturate. Steagul Uniunii Europene a fost coborât în bernă, fiind aproape invizibil.