Românul care a murit în Germania, spulberat de un BMW, a vrut să-și ucidă soția, care era cu el în mașină

Românul care a murit în Germania, spulberat de un BMW, a vrut să-și ucidă soția, care era cu el în mașină. Femeia a sărit din autoturism și a povestit polițiștilor clipele de groază prin care a trecut.

CITEȘTE ȘI: Scene de groază: trei câini au omorât șase canguri la Grădina Zoologică din Timișoara

Un român de 43 de ani a murit în Germania într-un accident cumplit pe care, se pare, l-a provocat intenționat. A intrat cu Ford-ul pe care-l conducea pe contrasens, într-un BMW. Motorul mașinii românului a sărit de pe șasiu, atât de violent a fost impactul.

Accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21:30, pe drumul național 2250, între Neusitz și Rothenburg. Trei oameni care erau în BMW-ul izbit de român au fost răniți, iar mai târziu, după accident, polițiștii au mai găsit pe marginea șoselei, nu de parte de locul impactului, o femeie rănită și ea serios.

Aceasta le-a povestit polițiștilor că e soția șoferului decedat din Ford și că sărise efectiv din mașină, înspăimântată, cu doar câteva momente înainte de accident. Se certase cu bărbatul și acesta o amenințase că o să o ucidă. Și, cred anchetatorii, asta a și dorit atunci când a intrat pe contrasens și s-a izbit de BMW.

Femeia a avut prezență de spirit, se pare, a realizat că soțul ei nu glumește când o amenință și în ultima clipă a reușit să se salveze.

Poliția din Ansbach cercetează acum accidentul ca fiind o tentativă de crimă.

sursa: observator.tv