România sigură a lu’ Bode. Șofer bătut de față cu mai mulți polițiști. IGPR trimite Corpul de Control la Buzău

După cazul de la Arad, unde o mașină a explodat în stil mafiot, Lucian Bode a dat asigurări că România este o țară sigură. Un alt eveniment arată gradul de pregătire și abilitare a Poliției Române. Polițiștii din Buzău care au stat și au privit, sâmbătă, cum un șofer este bătut, în trafic, de mai mulți indivizi, vor fi cercetați de IGPR.

Conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, cu privire la modul de intervenție, prin specialiștii Direcției Control Intern-I.G.P.R., pentru a se stabili dacă polițiștii din Buzău au acționat conform prevederilor legale în vigoare”, anunță Poliția Română.

Un șofer din Buzău a fost umărit în trafic de mai mulți indivizi, care l-au atacat și i-au spart mașina.

Bărbatul a fugit de următoritori și s-a oprit în momentul în care a ajuns în zona unui echipaj de poliție. Le-a cerut ajutorul polițiștilor și aceștia i-au cerut să stea în mașină, pentru a fi protejat.

Între timp, unul dintre agresori s-a apropiat de mașină și l-a bătut pe șofer până când l-au umplut de sânge, chiar de față cu polițiștii.

Ulterior, polițiștii i-au reținut pe agresori, dar aceștia sunt judecați în stare de libertate.

Pe materialul video se aude bărbatul agresat care sună, din nou, la 112: ”Doamnă, ce poliție mi-ați trimis că m-au bătut cu poliția, m-au nenorocit! M-a bătut cu poliția de față, am plecat de acolo”.