România iese din nou în stradă: 27 februarie, românii vin la București

România se îndreaptă cu pași mari spre o criză economică fără precedent din cauza prețurilor ridicate la gaze și energie electrică. Marile companii pică pe rând ca într-un joc de domino. Nimeni nu poate suporta facturile colosale la energie deoarece prețul de producție este dublu sau triplu decât prețul produsului finit.

Toată țara trăiește cu spaima facturilor și nimeni nu face nimic. Guvernul Ciucă, PSD/PNL/UDMR, a ales să fie de partea mafiei din energie aruncând țara în haos. Compensarea facturilor este un jaf național și nu face decât să creeze o gaură și mai mare la bugetul de stat. Românii nu mai au altă soluție decât să iasă în stradă.

Unde sunt cele 60 de miliarde împrumutate de guvernele Orban, Cîțu și Ciucă?

În loc să facă investiții sau să creeze locuri de muncă acești politicieni incompetenți au împărțit banii după bunul plac. Nu mai vorbim de faptul că au ținut abuziv o țară întreagă închisă în case în pandemie. Colapsul era doar un efect întârziat al acțiunilor economice dezastruoase aplicate de guvernele lui Iohannis. Pur și simplu ne-au condamnat la sărăcie. O spune chiar Avocatul Poporului, Renate Weber: Salariul minim nu acoperă coșul zilnic.

O grevă națională pe model canadian este un prim pas pentru a atrage atenția Guvernului PSD/PNL că așa nu se mai poate. Drumul ales de guvernul lui Iohannis este falimentul țării și condamnarea noastră la sărăcie și foamete.

George Simion(AUR): De ce au crescut pensiile speciale mari cu 20% în loc să le impoziteze sau să le elimine, în timp ce pensiile mici și salarii mici au fost blocate?

„Românii să iasă în stradă să își ceară drepturile. Au triplat prețurile la gaz și la curent și nu spun românilor că 90% din bani reprezintă redevențe, taxe și impozite, adică prețurile mari se strâng la bugetul de stat de unde sunt devalizați de partidele politice.

Unde sunt cele 60 de miliarde de euro luate în împrumut și care nu se regăsesc în economia României?

De ce au crescut pensiile speciale mari cu 20% în loc să le impoziteze sau să le elimine, în timp ce pensiile mici și salarii mici au fost blocate? De ce vor să ducă vârsta de pensionare până la 70 de ani? Vor să mergem la muncă în perfuzii?

Nu mai acceptați români, aceasta este o mare bătaie de joc, trebuie să ne batem pentru drepturile noastre, trebuie să facem dreptate.”, a declarat liderul AUR, George Simion.