Rodica Boancă: În loc de mărirea alocațiilor, copiii primesc vaccinuri de 1 iunie!

Rodica Boancă, senator AUR, a lansat critici dure la adresa Guvernului Cîțu, în contextul în care autoritățile intenționează să înceapă vaccinarea copiilor împotriva Covid-19 începând cu 1 iunie. „Încă nu există încă date medicale, studii clinice și concluzii privind efectele adverse ale acestui produs farmaceutic!”, subliniază aceasta.

Parlamentarul AUR susține că altele sunt nevoile copiilor, de exemplu, mărirea alocațiilor, un sistem de educație performant și condiții pentru ca elevii din mediul rural să aibă acces la educație.

Cu un cinism nemaiîntâlnit, prim-ministrul țării acesteia, vrea ca de 1 Iunie, de Ziua Copilului, sărbătoriții să primească în dar o injecție în braț, devenind cobaii unui sistem putred!  Un astfel de politician pune în pericol siguranța întregii țări, mai ales că, este incapabil să construiască un proiect sustenabil pentru copii, pentru familie, pentru natalitatea României!”, a declarat Rodica Boancă.

Ea face apel la Guvernul Cîțu să lase copiii în părinților și să nu mai inducă panica în rândul populației cu scopul de a-și atinge numărul de vaccinați.