Rodica Boancă (AUR) despre marșul LBGT: Sunt ortodoxă și nu admit că „Sodoma și Gomora” pot fi normalitate în România

Rodica Boancă a răbufnit, după ce, în ciuda apelurilor făcute de către reprezentanții AUR către Primăria Capitalei, marșul LBGT se desfășoară fără probleme în București astăzi, 14 august, în pragul unei sărbători religioase importante pentru toții românii. „Sunt ortodoxă și nu admit că Sodoma și Gomora pot fi normalitate în România”, a scris Senatoarea AUR pe pagina de Facebook, explicând că acest fel de manifestări sunt un simbol al depravării și decadenței.

Rodica Boancă avertizează că din cauza pasivității noastre, a tuturor românilor care plecăm capul și lăsăm astfel de acțiuni să se desfășoare nestingherit, vom ajunge să trăim într-o țară a depravării sub umbrela corectitudinii politice.

„Bucureștenii sunt supuși unui spectacol grotesc al păcatului, depravării, decadenței, o manipulare fără seamăn ce încearcă să pună semnul normalității în dreptul devianței. Comportamente, atitudini și caracteristici deviante ale omului există din vremuri imemorabile grație libertății de a alege între bine și rău, însă niciodată nu s-au bucurat de publicitatea de care se bucura acum.

Complici la atacurile denigratoare si manipulatoare pe care acești indivizi le aduc familiei, Bisericii și minților tinere sunt toți acei care nu iau atitudine și se complac în minciuna acestor indivizi, mascată de corectitudinea politica ce ne este îndesată pe gât prin concursul liderilor politici ce au vândut deja România adevărată, România frumoasă, creștină, cu credință și respect pentru Biserică și tradiții. Se împlinesc cuvintele Sfântului Apostol Pavel, astăzi nebunia „normalității” este văzută ca înțelepciune, iar înțelepciunea de sorginte creștină e văzută ca o nebunie, spre rușinea noastră, a tuturor celor ce lăsăm acest rău să crească lângă noi și să ne înfășoare puțin câte puțin”, a scris senatoarea AUR.