Ringo Dămureanu (AUR): Școlile românești, acaparate de ideologia LBGT. Cel mai elocvent exemplu – școala din comuna Giubega (jud. Dolj), vopsită în culorile curcubeului

Școlile românești sunt acaparate de ideologia LBGT – constatarea îi aparține deputatului AUR Ringo Dămureanu, care a observat, în timpul vizitelor pe teren, că în mai multe școli din mediul rural (județul Dolj) se implementează programe care promovează agenda LBGT, o ideologie străină de valorile culturale și spirituale românești. Totul sub umbrela conceptului de „toleranță”.

Școala din comuna Giubega, județul Dolj, este zugrăvită în culorile curcubeului, iar cazul nu este unic – același lucru se întâmplă și la o altă școală din județ –  cea din comuna Afumați. Școala Giubega a fost renovată recent, astfel că inclusiv în interior pereții sunt vopsiți tot în culorile curcubeului. Indignat, deputatul AUR l-a contactat pe primarul localității Giubega, Stelian Guna (PSD),  însă acesta i-a transmis că momentan nu poate vorbi la telefon.

Sursa – Facebook, Școala Gimnazială Giubega

Inițiativa face parte dintr-un program desfășurat sub umbrela ERAMUS și ACCEPT, prin care se promovează ideologia deviantă LGBT, agenda globală a homosexualității.

„Este vorba despre o colaborare ERAMUS și ACCEPT – asociație din România care promovează agenda LBGT, un proiect de parteneriat în domeniul educației Acknowledge, Care, Empathize – Promoting Tolerance, prin care copiii sunt educați în spiritul acestei ideologi, fără ca părinții să fie informați”, a precizat Dămureanu.

„Promovăm ideologia LGBT în școli, promovăm toleranța. Aceasta este educația pe care domnul Klaus Iohannis, cel care a inițiat proiectul România educată și l-a sfârșit prin România eșuată, ne-o promovează”, a mai spus deputatul AUR, care a subliniat că este nevoie ca societatea civilă să ia atitudine până nu este prea târziu.