Ringo Dămureanu: AUR îl vrea pe Iohannis la Alba Iulia de Ziua Națională a României!

Deputatul AUR Ringo Dămureanu i-a trimis președintelui Iohannis că anul acesta de 1 decembrie este așteptat la Alba Iulia de românii de pe ambele maluri ale Prutului. „AUR îl vrea pe Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naționale, nu la golf!”, a subliniat Dămureanu.

Programul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României este deschis de Marșul Unirii, care va porni la ora 08.00 din Gara Feroviară de la Alba Iulia. Alianța pentru Unirea Românilor invită toți românii, indiferent de simpatiile politice, cu sau fără certificat verde, să participe la această acțiune.

AUR îl vrea pe Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naționale, nu la golf! Președintele statului eșuat să vină în fața românilor și să vadă cât de popular mai este. Îl așteptăm pe 1 decembrie, la ora 08:00, în fața gării din Alba Iulia, la tradiționalul marș al studenților basarabeni care își doresc Unirea! Nu mai vrem un 1 decembrie serbat ca anul trecut, de un singur cetățean, zgribulit pe lângă Arcul de Triumf!”, a scris deputatul AUR pe pagina sa de Facebook.