Reacția surprinzătoare a lui Elon Musk când a aflat că este cel mai bogat om din lume. Ce a transmis miliardarul 

Pentru mult timp, Jeff Bezos, fondatorul și CEO-ul Amazon, a fost cea mai bogată persoană din lume, însă recent acesta a fost detronat de Elon Musk, antreprenorul din spatele Tesla și SpaceX.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om de pe planetă, iar în acest moment averea sa este estimată la 209 miliarde de dolari, cu mult peste cea a lui Jeff Bezos, ce se bucură de o avere de 186 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Index Billionaire.
La aflarea veștii, Elon Musk a răspuns cu un mesaj pe Twitter, spunând: „Ce ciudat. Ei bine, înapoi la treabă…”. Musk este cunoscut ca fiind un om muncitor, inteligent, iar răspunsul acestuia ne arată că este mai interesat de ceea ce face cu Tesla și SpaceX, decât de o avere estimată în funcție de valoarea acțiunilor companiei sale.
De fapt, averea miliardarului a crescut cu peste 150 de miliarde de dolari doar anul trecut. Acțiunile Tesla au explodat, iar în acest moment o acțiune costă 880 de dolari. Și când stai să te gândești că în urmă cu doi ani o acțiune Tesla costa doar 38 de dolari.
În clasamentul miliardarilor se mai află Bill Gates cu 134 de miliarde de dolari, Bernard Arnault (președintele conglomeratului francez LVMH) cu 117 miliarde de dolari, Mark Zuckerberg cu 101 miliarde de dolari și Zhong Shanshan (om de afaceri – conduce cea mai mare companie de băuturi din China) cu 95 de miliarde de dolari.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: