Rareș Bogdan, săgeată către ministrul Muncii, Marius Budăi: ‘Ce pensie are un general de securitate? Regret că Ministerul Muncii nu găsește soluția pentru pensiile speciale’

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, a lansat un atac la adresa ministrului Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi.

Rareș Bogdan i-a reproșat lui Marius Budăi că deținuții politic din regimul comunist au pensii de mizerie, în comparație cu generalii de Securitate.

Bogdan a ținut să menționeze că regretă că Ministerul Muncii, aflat sub conducerea lui Marius Budăi, nu găsește soluția pentru pensiile speciale.

Mesajul lui Rareș Bogdan:


„Astăzi (n.r. – joi, 9 martie) este ziua deținuților politici anticomuniști din perioada 1944-1989 și doresc să fac o remarcă. Cu multă amărăciune. Sunt putini supraviețuitori, tot mai puțini zi de zi. Ei nu și-au vândut conștiința. Cei care au supraviețuit torturii, umilințelor cumplite și care ar putea fi, atâția câți mai sunt, profesori de demnitate și onoare pentru acest neam, au niște pensii de mizerie.

Ce pensie are un general de securitate? Mai bine sa nu știți! Foștii deținuți politici nu au pensii speciale. Iar asta e bine să știți. Regret ca Ministerul Muncii nu găsește soluția pentru pensiile speciale. Este de-a dreptul dureros…”.