Rareș Bogdan regretă că a spus despre Ludovic Orban că „i s-a umflat capul”

În demersul lui de a-l înlătura pe Ludovic Orban de la șefia PNL din cauza faptului că partidul a pierdut alegerile parlamentare, Rareș Bogdan a folosit expresii jignitoare asupra șefului său. Rareș Bogdan regretă, însă, că a adresat această exprimare asupra lui Ludovic Orban, care nu îl caracterizează. El spune că i-au fost scoase din context şi spusele referitoare la demisia liderului PNL. Acesta ar fi trebuit să plece după alegeri, acum e tardiv, spune Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL: „E o exprimare căreia trebuia să-i găsesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc alta, legată de i s-a umflat capul. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a criticat dur pe liderul liberalilor, spunând despre acesta că a condus partidul de unul singur, fără că el și alți lideri din teritoriu să aibă „niciun fel de putere reală în cadrul guvernării”.

Lui Rareș Bogdan i s-a alăturat și secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, care a declarat, luni, la Digi24, că Ludovic Orban trebuie să-și dea demisia de la șefia partidului, pentru modul în care formațiunea politică a fost condusă „discreționar”.

Sursă text: digi24.ro

Sursă foto: hotnews.ro