Raluca Turcan s-a sucit. A găsit bani pentru creșterea pensiilor și alocațiilor, dar pentru anul viitor…

În mai bine de un an și jumătate de guvernare, atât Guvernul Orban, cât și Guvernul Cîțu au refuzat să majoreze pensiile și alocațiile conform legilor votate de Parlament și promulgate de Klaus Iohannis. Partidul ALDE o critică pe Raluca Turcan pentru prestația la Ministerul Muncii.

„Coincidență sau nu, fix în plină campanie pentru funcția de președinte al PNL, doamna Raluca Turcan, ministrul muncii, pare să fi descoperit „coordonatele” corecte pentru a majora pensiile și alocațiile de anul viitor. De unde a găsit doamna Turcan acești bani deodată? Nu avem de unde să știm, având în vedere că în urmă cu câteva zile eram anunțați că alocațiile nu vor crește anul acesta.

Cine ar putea să o mai creadă pe doamna Turcan sau pe cineva din actuala guvernare, având în vedere că doi ani la rând au promis că vor majora veniturile pensionarilor și alocațiile copiilor, dar când se apropia scadența nu mai aveau bani?

Doamna Turcan, în loc de promisiuni răsuflate, ar trebui să propună, împreună cu colegii useriști care au pus stăpânire pe ministerul economiei, măsuri pentru salvarea locurilor de muncă, pentru salvarea firmelor românești”, se arată într-un comunicat ALDE.